Pots contactar amb nosaltres per a qualsevol qüestió, estarem encantats en poder-te ajudar. Omple el següent formulari de contacte i en breu et donarem resposta:

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de CANIAUSA CENTER S.L amb CIF B67103978 i domicili social situat a Passeig Arenal, 7 08552 Taradell, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, CANIAUSA CENTER S.L informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat per el seu consentiment. CANIAUSA CENTER S.L. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CANIAUSA CENTER S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l’consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o a l’correu electrònic info@caniausa.cat.
Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.